Dorwest Veterinary

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Caulophyllum ca. 100 stuks
  Ondersteund bij weeënzwakte om de weeën beter door te laten zetten voor een snellere bevalling. Dosering: 1 per uur vanaf dat de weeën beginnen, totdat de bevalling klaar is. Houdt het buisje op zijn kop en draai aan het transparante dopje tot er een korreltje in valt. Geef dit in de bek van h..
  € 10,50
  Excl. BTW: € 9,91
 • Scullcap 100 stuks top
  Te gebruiken bij nervositeit en angst. Valeriaan dragees die niet versuffend werken, maar wel kalmerend! Ideaal voor transport, show en dierenartsbezoek.  Gebruik tijdens dracht- en zoogperiode wordt afgeraden! Mag voor langere tijd gegeven worden. Inhoud: 100 stuks Het beste r..
  € 16,95
  Excl. BTW: € 15,99
 • Tarwekiemolie capsules
  Tarwekiemolie, ook wel bekend als vitamine E. Werkt ondersteunend bij dieren die moeilijk drachtig te krijgen zijn, maar ook dieren die moeite hebben om de dracht te volbrengen. Gebruik: 1 week voor de dekking 1 capsule per dag. De dag voor de dekking en de dag(en) van de dekking 2 x daag..
  € 8,50
  Excl. BTW: € 8,02
 • Urtica Urens 30C top
  Voor het stimuleren van de melkgift. Geef de kat/hond 3x daags 1 korrel, maximaal een week geven. Houdt het buisje op zijn kop en draai aan het transparante dopje tot er een korreltje in valt. Geef dit in de bek van het dier. Raak de korrel niet aan met uw handen! U kunt eventueel het korreltj..
  € 10,50
  Excl. BTW: € 9,91
 • Urtica Urens 3C
  Zorgt voor het afremmen van de melkgift. Eerste 12 uur elke 2 uur 1 korrel. Daarna 3x daags 1 korrel ingeven totdat de melkgift is afgenomen. Inhoud: ca. 100 korrels Houdt het buisje op zijn kop en draai aan het transparante dopje tot er een korreltje in valt. Geef dit in de bek van het dier. ..
  € 10,50
  Excl. BTW: € 9,91
 • Valeriaan Compound (druppels)
  Ondersteund bij angst en nerveusiteit! Valeriaan Compound (druppels 30ml) zijn snel toe te dienen en is werkzaam binnen ca. 30 minuten. U kunt het rechtstreeks in de bek geven, maar ook over het voer/snack.  Gebruik: Kleine honden en katten 1/4 theelepel, maximaal 2x per 24 uur ..
  € 16,50
  Excl. BTW: € 15,57