Flying Frenzy Basisset

Flying Frenzy Basisset

Merk: Flying Frenzy
Model: BASISSET
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 13,95 Excl. BTW: € 11,53

Beschikbare opties:

Omschrijving

Er zijn twee uitvoeringen van de Flying Frenzy basisset. Een hengel van 50 cm en een hengel van 100 cm. Het koord is ongeveer 85 cm lang en de hervulling die wordt meegeleverd is ongeveer 23 cm lang.

 

De Flying Frenzy basisset is gemaakt van twee echte fazantenveren gecombineerd met gekleurde marabouveertjes. Deze veren zijn echt en handmatig vergaard volgens de "Wildlife & Countryside Act 1981. Zo zijn we zeker dat er geen dieren geleden hebben bij het verkrijgen van het dierlijk materiaal. 

De veren zijn stevig gelijmd en hebben een speciaal draaiend effect in de lucht. De kleuren van de veren kunnen variëren. Er bestaan geweldige Frenzy hervullingen die gemakkelijk aan het haakje bevestigd kunnen worden.

 

Gebruik: Draai de hengel door de lucht en/of laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen en verstop hem voor de kat in een hoekje. Als u klaar bent met spelen met de hengel en de kat, berg de hengel dan op op een koele plaats waar de kat niet bij kan.

Tip: Laat de hengel nooit onbeheerd achter bij de kat!!! Het is stevig materiaal, maar bij langdurig bijten kunnen er stukjes loskomen en die kunnen gevaarlijk zijn voor de kat, als die ze inslikt. Ook i.v.m. het koord van de hengel. De kat kan zich op die manier ernstig bezeren.

Geef uw kat na het spelen een beloningsspeeltje/rewardtoy, zodat hij nog even kan nagenieten van zijn prooi! (zie beloningsspeeltje en haasje mix)

 

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...