Huisspin

Huisspin

Merk: Flying Frenzy
Model: HUISSPIN
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Omschrijving

De Huisspin is iets fijner als de andere twee spinnen en is dus een leuke afwisseling. Ze beweegt best afwisselend op de grond en in de lucht en zal je kat laten geloven dat er een echte spin in huis rondloopt. De Huisspin is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol. De poten zijn gemaakt  van verenstengels die door hun geur extra het jachtinstinct aanwakkeren. Het lichaam is er stevig, de poten zijn echter gemaakt van delicaat materiaal en kunnen mogelijk tijdens het spel afbreken, De Huisspin kan in kleur wat variëren.

 

Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en/of over de grond. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem in hoekjes. Gun uw kat na het spelen nog een moment om na te genieten van hun prooi en geef ze een beloningsspeeltje.(zie haasjemix en beloningsveer)

Na het spelen kunt u beter de hengel opbergen op een koele en veilige plaats waar de kat niet bij kan komen. Dit om ongelukken te voorkomen.

 

Afmeting: lichaam ongeveer 6 cm lang en 2 cm breed. Poten zijn ongeveer 5 cm (afmeting kan variëren)

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...