Libelle

Libelle

Merk: Flying Frenzy
Model: LIBELLE
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Omschrijving

Deze Libelle is net als de vlinder ongelooflijk mooi en super doeltreffend bij de katten, zowel de zelfverzekerde als de angstige katten. Het is zelfs voor ons een plezier om naar te kijken hoe het beestje beweegt aan de Flying Frenzy. Daarnaast zorgt het zicht en de geur van dit speeltje voor een ware gedaanteverandering bij de kat., ze zal kosten wat het kost de Libelle vangen. Het lichaampje is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol met kleine vleugeltjes van veertjes. Kleuren variëren in alle kleuren van de regenboog. Wordt assorti geleverd!!

 

Bevestig de Libelle aan de basisset en laat uw kat ervaren wat voor sensatie dit is! Geef uw kat na afloop een beloning om nog even na te genieten! U zult zien dat uw kat hier gelukkig van wordt! De kat zal even grommen met zijn prooi in zijn bek, maar dat is natuurlijk gedrag wat erbij hoort. Meestal na ongeveer 10 minuten zal de kat de beloning met rust laten. Berg de hengel met de vulling en de beloning op, zodat de kat er niet zelf bij kan komen. Dit voorkomt ongelukken. Laat nooit uw kat onbeheerd achter met dit speelgoed! 

Afmeting: ongeveer 10 a 12 cm lang en 2 cm breed, vleugels zijn ongeveer 3 cm lang. 

Dit speeltje is gemaakt van stevig materiaal, maar door langdurig bijten/vastpakken kunnen er losse stukjes vanaf komen, die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat bij inslikken. Vervang daarom de vulling tijdig!

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...