Lintjes

Lintjes

Merk: Flying Frenzy
Model: LINTJES
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 6,50 Excl. BTW: € 5,37
Omschrijving

Deze lintjes zijn twee-lagig vastgelijmd aan het plastic koppelstuk en dwarrelen rond als je met de hengel beweegt. De lintjes zijn geweldig voor katten die graag door heel het huis achter alles aan gaan. Het is een leuke afwisseling en perfect voor katten die wat minder zelfverzekerd zijn en misschien af en toe schrikken van de impact van de andere Frenzy vullingen. Wordt assorti geleverd!

Bevestig de lintjes aan de basisset en laat uw kat ervaren wat voor sensatie dit is! Geef uw kat na afloop een beloning om nog even na te genieten! U zult zien dat uw kat hier gelukkig van wordt! De kat zal even grommen met zijn prooi in zijn bek, maar dat is natuurlijk gedrag wat erbij hoort. Meestal na ongeveer 10 minuten zal de kat de beloning met rust laten. Berg de hengel met de vulling en de beloning op, zodat de kat er niet zelf bij kan komen. Dit voorkomt ongelukken. Laat nooit uw kat onbeheerd achter met dit speelgoed! 

Afmeting: 18 cm

Dit speeltje is gemaakt van stevig materiaal, maar door langdurig bijten/vastpakken kunnen er losse stukjes vanaf komen, die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat bij inslikken. Vervang daarom de vulling tijdig!

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...