Vuurvlieg

Vuurvlieg

Merk: Flying Frenzy
Model: VUURVLIEG
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Omschrijving

Van alle speciale refills / vullingen is dit onze topfavoriet! Firefly ziet er gewoon magisch, superzacht en heel erg mooi uit. Ze ziet eruit als een mug, vlieg, mot, noem maar op en de katten vinden de geur en het zicht geweldig!! Kleuren en designs kunnen variëren en dat maakt het jjuist zo spannend! Het speeltje bestaat uit gekleurde marabou veertjes. Wordt assorti geleverd!

Bevestig de Vuurvlieg aan de basisset en laat uw kat ervaren wat voor sensatie dit is! Geef uw kat na afloop een beloning om nog even na te genieten! U zult zien dat uw kat hier gelukkig van wordt! De kat zal even grommen met zijn prooi in zijn bek, maar dat is natuurlijk gedrag wat erbij hoort. Meestal na ongeveer 10 minuten zal de kat de beloning met rust laten. Berg de hengel met de vulling en de beloning op, zodat de kat er niet zelf bij kan komen. Dit voorkomt ongelukken. Laat nooit uw kat onbeheerd achter met dit speelgoed! 

Afmeting: Variëerd van 5 tot 8 cm lang

Dit speeltje is gemaakt van stevig materiaal, maar door langdurig bijten/vastpakken kunnen er losse stukjes vanaf komen, die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat bij inslikken. Vervang daarom de vulling tijdig!

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...