Speelgoed

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Big Chew Beefbone sale
  Flinke kauwbot van nylon voor honden >20kg Nylabones zijn eenvoudig te reinigen en stinken niet en geven niet af aan de vacht of kleding. Voordelen van de Nylabone: * Bespaart geld - Nylabones gaan langer mee dan andere kauwprodukten * Laat uw interieur heel - u verplaatst de kauwdrif..
  Excl. BTW: € 16,53 € 20,00 € 28,50
 • Cat Activity Fun Circle
  Nog 1 op voorraad!!!   De Cat Activity Fun Circle van Pet Experts is een voerpuzzel voor katten en/of kleine honden. ..
  Excl. BTW: € 8,22 € 9,95
 • Cat Treat Maze
  Vermaakt, onderhoudt en activeert! Doe de brokjes of de traktatie bovenin de Maze. De kat moet proberen de Treat Maze in beweging te krijgen, zodat hij wiebelt, schommelt en soms in het rond draait, zodat de brokken/traktatie langs een labyrint aan beide zijden van de binnenkant beweegt, om ..
  Excl. BTW: € 11,98 € 14,50
 • Crunchcore
  Crunchcore – kauwmateriaal van Petstages dat knispert als een plastic fles! Behoudt vorm! Gaat niet kapot zoals plastic flessen, dus veilig! Met duurzame binnenhuls die niet vervormt Voor honden die graag op plastic kauwen Niet geschikt voor echte kauwers!!! Laat uw hond onder toezi..
  Excl. BTW: € 6,57 € 7,95
 • Dental Triple Joint
  Duurzaam nylon bot uitgevoerd in TPR rubber. Practisch onverwoestbaar!  Door de speciale vormgeving en het TPR rubber wordt het tandvlees gemasseerd en worden de tanden gereinigd. Het bot heeft een kipsmaak.  Afmeting 12.5 x 3 cm ..
  Excl. BTW: € 7,36 € 8,90
 • Dog Comets Ball
  Deze bal is gemaakt van TPR rubber.  Stuitert perfect en door zijn speciale ontwerp is hij makkelijk op te pakken door uw hond.   Afmeting: 14 cm ..
  Excl. BTW: € 15,66 € 18,95