Aloë Moist shampoo

Aloë Moist shampoo

Merk: TropiClean
Model: 1114037
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 8,95 Excl. BTW: € 7,40

Beschikbare opties:

Omschrijving

Aloë Moist's werkelijk unieke formule is ontworpen om zelfs de vuilste dieren werkelijk schoon te wassen en een glanzende vacht te verkrijgen. Proteïnen en aloë vera herstellen de natuurlijke vocht balans van zowel huid als vacht. Regelmatig wassen maakt de vacht zacht, glanzend en schitterend om te zien.

De producten van TropiClean onderscheiden zich in samenstelling van alle andere vacht verzorgingsproducten. De gebruikte grondstoffen zijn allen van natuurlijke oorsprong en aan de producten worden geen detergenten (zeep) toegevoegd.

Natuurlijk wordt met TropiClean een heel ander begrip! De producten vanTropiClean bevatten geen zeep. De producten bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten. De therapeutische, organische vruchtenextracten waaruit de producten zijn samengesteld dragen zorg voor een natuurlijk schone vacht en huid zonder de effecten die zeep op de huid kan hebben.

Maar TropiClean gaat verder... Van alle verpakkingen is het bedrukte omhulsel gemaakt van een uit maïs vervaardigt materiaal dat vanzelf oplost zonder schadelijke effecten voor het milieu. De 592 ml flessen zijn geheel vervaardigt uit een soortgelijk materiaal en lossen bij composteren binnen 180 dagen volledig op tot en met de dop.

(de flacons van TropiClean dienen beschermt te worden tegen direct zonlicht en mogen niet worden blootgesteld aan temperaturen boven de 50° Celsius of heet water !)

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed