Awapuhi White shampoo

Awapuhi White shampoo

Merk: TropiClean
Model: 1114038
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 8,95 Excl. BTW: € 7,40
Omschrijving

Awapuhi White's unieke witmakende formule reinigt zacht en mild en conditioneerd de vacht terwijl de vacht van uw dier witter en helderder wordt. Rijke botanische conditioners die in de shampoo zijn verwerkt geven de vacht een gezonde glans en voorkomen een droge vacht en klittend haar. Natuurlijke proteïnen maakt de kleur lichter en witter op een natuurlijke manier. Awapuhi White maakt de vacht van uw dier 'show wit'.

De producten van TropiClean onderscheiden zich in samenstelling van alle andere vacht verzorgingsproducten. De gebruikte grondstoffen zijn allen van natuurlijke oorsprong en aan de producten worden geen detergenten (zeep) toegevoegd.

Natuurlijk wordt met TropiClean een heel ander begrip!
De producten van TropiClean bevatten geen zeep. De producten bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten. De therapeutische, organische vruchten extracten waaruit de producten zijn samengesteld dragen zorg voor een natuurlijk schone vacht en huid zonder de effecten die zeep op de huid kan hebben.

Maar TropiClean gaat verder... Van alle verpakkingen is het bedrukte omhulsel gemaakt van een uit maïs vervaardigt materiaal dat vanzelf oplost zonder schadelijke effecten voor het milieu. De 592 ml flessen zijn geheel vervaardigt uit een soortgelijk materiaal en lossen bij composteren binnen 180 dagen volledig op tot en met de dop.

(de flacons van TropiClean dienen beschermt te worden tegen direct zonlicht en mogen niet worden blootgesteld aan temperaturen boven de 50° Celsius of heet water !)

Inhoud: 236 ml

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed