Flying Frenzy

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Arachnospin
  Deze spiin ziet er net als de Tarantula ongelooflijk echt uit. Ze beweegt best  afwisselend op de grond en in de lucht en zal je kat laten geloven dat er een echte spin in huis rondloopt. De Arachnospin is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol. De poten zijn gem..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Beloningsspeeltje Veren
  Deze reward toy / beloningsspeeltje draait niet, maar is de ideale prooi voor katten die na hun jacht graag nog even rondlopen met hun prooi. Loopt je kat na het jagen met de Flying Frenzy hengel nog gespannen rond, op zoek naar de vogel? Geef hem dan de reward toy / beloningsspeeltje waar h..
  € 2,50
  Excl. BTW: € 2,07
 • Bijtje
  De Bumble Bee is een geweldige variant op de gewone muisjes die onze katten aangeboden krijgen. Met haar leuke geel-zwarte vacht, vervaardigd uit 100% echt Brits hertenvacht, steelt het gewoon de show bij je kat als deze rondvliegt. De vacht is een bijproduct van het drijven van kuddes die vrij rond..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Buffelmuis
  Dit natuurlijke speeltje werd vervaardigd van echt 100% buffelhaar. De pels is stevig bevestigd aan de een lederen kern. De geur die deze vacht meebrengt, brengt de kat haar jachtinstinct naar boven. Sommige katten worden er helemaal dol van. De vacht is afkomstig van buffels die een vrij leven hebb..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Flipper
  Dit fantastische speeltje is gemaakt van 100% rendiervacht. De geur die deze vacht meebrengt, brengt de kat haar jachtinstinct naar boven. Sommige katten worden er helemaal dol van. De vacht is een bijproduct van het drijven van kuddes die vrij rondlopen en beschermd zijn onder de Finlandse Dierenwe..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Flying Frenzy Basisset top
  Er zijn twee uitvoeringen van de Flying Frenzy basisset. Een hengel van 50 cm en een hengel van 100 cm. Het koord is ongeveer 85 cm lang en de hervulling die wordt meegeleverd is ongeveer 23 cm lang.   De Flying Frenzy basisset is gemaakt van twee echte fazantenveren gecombineerd met gekl..
  € 13,95
  Excl. BTW: € 11,53