Flying Frenzy

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Beloningsspeeltje Veren
  Deze reward toy / beloningsspeeltje draait niet, maar is de ideale prooi voor katten die na hun jacht graag nog even rondlopen met hun prooi. Loopt je kat na het jagen met de Flying Frenzy hengel nog gespannen rond, op zoek naar de vogel? Geef hem dan de reward toy / beloningsspeeltje waar h..
  € 2,50
  Excl. BTW: € 2,07
 • Bijtje
  Nog 1 op voorraad!!! De Bumble Bee is een geweldige variant op de gewone muisjes die onze katten aangeboden krijgen. Met haar leuke geel-zwarte vacht, vervaardigd uit 100% echt Brits hertenvacht, steelt het gewoon de show bij je kat als deze rondvliegt. De vacht is een bijproduct van het drijven ..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Flying Frenzy Basisset
  Er zijn twee uitvoeringen van de Flying Frenzy basisset. Een hengel van 50 cm en een hengel van 100 cm. Het koord is ongeveer 85 cm lang en de hervulling die wordt meegeleverd is ongeveer 23 cm lang.   De Flying Frenzy basisset is gemaakt van twee echte fazantenveren gecombineerd met gekl..
  € 13,95
  Excl. BTW: € 11,53
 • Haasje Mix
  Het Haasje mix is ongeveer 7-15 cm groot, maar de grootte en kleur kan variëren! Het Haasje mix is een van de beste speeltjes die Flying Frenzy heeft. Katten zijn enorm gesteld op geuren, die hun jachtinstinct laat werken en met dit geurenkussentje heb je gewoon de allerbeste prooi: de geur ..
  € 7,95
  Excl. BTW: € 6,57
 • Hazenstaart
  De Hazenstaart is van 100% echte hazenvacht gemaakt. De hazen hebben een vrij leven gehad en zijn geschoten vanwege overpopulatie. Katten zullen het ervaren alsof ze een echte prooi hebben gevangen. Afmeting: ongeveer 35 cm lang en 4 cm breed. Kleur wordt assorti geleverd! ..
  € 7,95
  Excl. BTW: € 6,57
 • Huisspin
  De Huisspin is iets fijner als de andere twee spinnen en is dus een leuke afwisseling. Ze beweegt best afwisselend op de grond en in de lucht en zal je kat laten geloven dat er een echte spin in huis rondloopt. De Huisspin is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol. De..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74