Flying Frenzy

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Bijtje
  Nog 1 op voorraad!!! De Bumble Bee is een geweldige variant op de gewone muisjes die onze katten aangeboden krijgen. Met haar leuke geel-zwarte vacht, vervaardigd uit 100% echt Brits hertenvacht, steelt het gewoon de show bij je kat als deze rondvliegt. De vacht is een bijproduct van het drijven ..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Haasje Mix
  Het Haasje mix is ongeveer 7-15 cm groot, maar de grootte en kleur kan variëren! Het Haasje mix is een van de beste speeltjes die Flying Frenzy heeft. Katten zijn enorm gesteld op geuren, die hun jachtinstinct laat werken en met dit geurenkussentje heb je gewoon de allerbeste prooi: de geur ..
  € 7,95
  Excl. BTW: € 6,57
 • Hazenstaart
  De Hazenstaart is van 100% echte hazenvacht gemaakt. De hazen hebben een vrij leven gehad en zijn geschoten vanwege overpopulatie. Katten zullen het ervaren alsof ze een echte prooi hebben gevangen. Afmeting: ongeveer 35 cm lang en 4 cm breed. Kleur wordt assorti geleverd! ..
  € 7,95
  Excl. BTW: € 6,57
 • Huisspin
  De Huisspin is iets fijner als de andere twee spinnen en is dus een leuke afwisseling. Ze beweegt best afwisselend op de grond en in de lucht en zal je kat laten geloven dat er een echte spin in huis rondloopt. De Huisspin is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol. De..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Kikker
  Froggie is een leuk kikkerachtig speeltje, eveneens gemaakt van 100% echt rendiervacht. Dit is ook een bijproduct van de sector die de dieren beschermd. Als staartje heeft de Kikker groene en gele veertjes.   Bevestig de Froggie/kikker aan de basisset en vlieg ermee door het huis of laat ..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Lintjes
  Deze lintjes zijn twee-lagig vastgelijmd aan het plastic koppelstuk en dwarrelen rond als je met de hengel beweegt. De lintjes zijn geweldig voor katten die graag door heel het huis achter alles aan gaan. Het is een leuke afwisseling en perfect voor katten die wat minder zelfverzekerd zijn en m..
  € 6,50
  Excl. BTW: € 5,37