Purrs

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Das
  Deze refill lijkt op een echte prooi! Gemaakt van buffelhaar en schapenvacht.   Afmeting: ongeveer 12 cm lang en 5 cm breed     ..
  € 8,50
  Excl. BTW: € 7,02
 • Goudvink
  Dit speeltje is gemaakt van 100% echt schapenwol en veertjes. Deze speeltjes zijn kwaliteitsvol en waardig vervaardigd van vrij lopende kuddes.   U kunt de hervulling aan het haakje bevestigen van de hengel. Berg de hengel na het spelen op op een koele plaats waar de kat niet bij kan kome..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Grassprinkhaan
  De handgemaakte Grassprinkhaan kruipt en sluipt als je het speeltje over de vloer trekt met behulp van de Frenzy hengel. De Grassprinkhaan is gemaakt van 100% echte hertenhuid, schapenwol en veren. De hertenhuid is een bijproduct van gekweekte/gefokte kuddes, die vrij leven in Engeland. Bevestig ..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Kalkoenveren
  Als uw kat van veertjes houdt, dan is dit het ideale speeltje voor aan de hengel! (Flying Frenchy/Purrs/Tabby Tijger) Let wel op dat als de kat er op gaat kauwen, dat er stukjes vanaf kunnen komen. U dient het dan te verwijderen/of te vervangen.   Kleur wordt assorti geleverd! ..
  € 7,50
  Excl. BTW: € 6,20
 • Octohaasje
  Het Octohaasje is gemaakt van hazenvacht en kan aan de hengel van Flying Frenzy/Purrs/Tabby Tijger bevestigd worden. Een waar speel/jachtgenot voor uw kat! Na afloop kunt u altijd uw kat laten nagenieten door hem/haar een beloningsveer te geven. Hier zal uw kat waarschijnlijk nog even mee "grommen",..
  € 7,95
  Excl. BTW: € 6,57
 • Roodborstje
  Het Frenzy Roodborstje is gemaakt van 100& schapenwol en buffelhaar. De lange staart en vleugels bestaat uit echte veren. De buffelvacht is afkomstig van buffels die een vrij leven geleid hebben in kuddes in Noord-Amerika. De wol is stevig vastgemaakt aan een lederen strip, die door het midden l..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74