Purrs

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Beloningsveren 3 stuks
  De beloningsveren zijn ideaal voor na het spelen met de hengel. Laat uw kat nog even nagenieten van "het spel". Ze zullen waarschijnlijk nog even grommen met hun "prooi" in hun bek, maar dit is natuurlijk gedrag. De veren zitten verpakt per 3 stuks. De beloningsveren kunnen niet aan de hengel bev..
  € 7,50
  Excl. BTW: € 6,20
 • Das
  Deze refill lijkt op een echte prooi! Gemaakt van buffelhaar en schapenvacht.   Afmeting: ongeveer 12 cm lang en 5 cm breed     ..
  € 8,50
  Excl. BTW: € 7,02
 • Goudvink
  Dit speeltje is gemaakt van 100% echt schapenwol en veertjes. Deze speeltjes zijn kwaliteitsvol en waardig vervaardigd van vrij lopende kuddes.   U kunt de hervulling aan het haakje bevestigen van de hengel. Berg de hengel na het spelen op op een koele plaats waar de kat niet bij kan kome..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Grassprinkhaan
  De handgemaakte Grassprinkhaan kruipt en sluipt als je het speeltje over de vloer trekt met behulp van de Frenzy hengel. De Grassprinkhaan is gemaakt van 100% echte hertenhuid, schapenwol en veren. De hertenhuid is een bijproduct van gekweekte/gefokte kuddes, die vrij leven in Engeland. Bevestig ..
  € 6,95
  Excl. BTW: € 5,74
 • Kalkoenveren
  Als uw kat van veertjes houdt, dan is dit het ideale speeltje voor aan de hengel! (Flying Frenchy/Purrs/Tabby Tijger) Let wel op dat als de kat er op gaat kauwen, dat er stukjes vanaf kunnen komen. U dient het dan te verwijderen/of te vervangen.   Kleur wordt assorti geleverd! ..
  € 7,50
  Excl. BTW: € 6,20
 • Octohaasje
  Het Octohaasje is gemaakt van hazenvacht en kan aan de hengel van Flying Frenzy/Purrs/Tabby Tijger bevestigd worden. Een waar speel/jachtgenot voor uw kat! Na afloop kunt u altijd uw kat laten nagenieten door hem/haar een beloningsveer te geven. Hier zal uw kat waarschijnlijk nog even mee "grommen",..
  € 7,95
  Excl. BTW: € 6,57