Speelgoed

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Beloningsspeeltje Veren
  Deze reward toy / beloningsspeeltje draait niet, maar is de ideale prooi voor katten die na hun jacht graag nog even rondlopen met hun prooi. Loopt je kat na het jagen met de Flying Frenzy hengel nog gespannen rond, op zoek naar de vogel? Geef hem dan de reward toy / beloningsspeeltje waar h..
  Excl. BTW: € 2,07 € 2,50
 • Beloningsveren 3 stuks
  De beloningsveren zijn ideaal voor na het spelen met de hengel. Laat uw kat nog even nagenieten van "het spel". Ze zullen waarschijnlijk nog even grommen met hun "prooi" in hun bek, maar dit is natuurlijk gedrag. De veren zitten verpakt per 3 stuks. De beloningsveren kunnen niet aan de hengel bev..
  Excl. BTW: € 6,20 € 7,50
 • Bijtje
  De Bumble Bee is een geweldige variant op de gewone muisjes die onze katten aangeboden krijgen. Met haar leuke geel-zwarte vacht, vervaardigd uit 100% echt Brits hertenvacht, steelt het gewoon de show bij je kat als deze rondvliegt. De vacht is een bijproduct van het drijven van kuddes die vrij rond..
  Excl. BTW: € 5,74 € 6,95
 • Buffelmuis
  Dit natuurlijke speeltje werd vervaardigd van echt 100% buffelhaar. De pels is stevig bevestigd aan de een lederen kern. De geur die deze vacht meebrengt, brengt de kat haar jachtinstinct naar boven. Sommige katten worden er helemaal dol van. De vacht is afkomstig van buffels die een vrij leven hebb..
  Excl. BTW: € 5,74 € 6,95
 • Cat Activity Fun Circle
  De Cat Activity Fun Circle van Pet Experts is een voerpuzzel voor katten en/of kleine honden. ..
  Excl. BTW: € 8,22 € 9,95
 • Cat Activity Slow Bowl
  Deze voerpuzzel heeft drie openingen waar de kat met zijn pootje de brokjes en/of snoepjes eruit kunt halen. De box bevat aan de binnenkant een golvende bodem, waardoor het lastiger wordt om de brokjes en/of snoepjes eruit te halen. ..
  Excl. BTW: € 4,96 € 6,00
  Gebaseerd op 2 beoordeling(en).