Grassprinkhaan

Grassprinkhaan

Merk: Purrs
Model: GRASSPRINKHAAN
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Omschrijving

De handgemaakte Grassprinkhaan kruipt en sluipt als je het speeltje over de vloer trekt met behulp van de Frenzy hengel. De Grassprinkhaan is gemaakt van 100% echte hertenhuid, schapenwol en veren. De hertenhuid is een bijproduct van gekweekte/gefokte kuddes, die vrij leven in Engeland.

Bevestig de Grassprinkhaan aan de basisset en laat uw kat ervaren wat voor sensatie dit is! Geef uw kat na afloop een beloning om nog even na te genieten! U zult zien dat uw kat hier gelukkig van wordt! De kat zal even grommen met zijn prooi in zijn bek, maar dat is natuurlijk gedrag wat erbij hoort. Meestal na ongeveer 10 minuten zal de kat de beloning met rust laten. Berg de hengel met de vulling en de beloning op, zodat de kat er niet zelf bij kan komen. Dit voorkomt ongelukken. Laat nooit uw kat onbeheerd achter met dit speelgoed! 

Afmeting: ongeveer 6 cm lang en 1 cm breed plus de verenstaart.

Dit speeltje is gemaakt van stevig materiaal, maar door langdurig bijten/vastpakken kunnen er losse stukjes vanaf komen, die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat bij inslikken. Vervang daarom de vulling tijdig!

Kleur wordt assorti geleverd!

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...