Verzorging

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Aloë Moist shampoo
  Aloë Moist's werkelijk unieke formule is ontworpen om zelfs de vuilste dieren werkelijk schoon te wassen en een glanzende vacht te verkrijgen. Proteïnen en aloë vera herstellen de natuurlijke vocht balans van zowel huid als vacht. Regelmatig wassen maakt de vacht zacht, glanzend en schitterend om te..
  Excl. BTW: € 7,40 € 8,95
 • Awapuhi White shampoo
  Awapuhi White's unieke witmakende formule reinigt zacht en mild en conditioneerd de vacht terwijl de vacht van uw dier witter en helderder wordt. Rijke botanische conditioners die in de shampoo zijn verwerkt geven de vacht een gezonde glans en voorkomen een droge vacht en klittend haar. Natuurlijke ..
  Excl. BTW: € 7,40 € 8,95
 • Borstel Perfect Brush sale
  De perfecte borstel om bij honden en katten (oud) haar te verwijderen. De pinnen stimuleren de bloed circulatie. Beschikt over een unieke NO SLIP handgreep en is makkelijk te reinigen. Large: 9,5 cm breed ..
  Excl. BTW: € 9,92 € 12,00 € 14,75
 • Feliway navulflacon 48ml
  Navulflacon voor de feliway verdamper. ..
  Excl. BTW: € 18,14 € 21,95
 • Feliway spray 20ml
  Feliway produkten zijn ideaal om in te zetten bij stress en onrust. Door de feromonen die vrijkomen zal uw kat rustiger en beter met de situatie om kunnen gaan. Spray: ongeveer 15-20 minuten voor vertrek in het mandje, reisbox of kleedje spuiten. U kunt dit ook thuis toepassen. Niet op de ka..
  Excl. BTW: € 10,70 € 12,95
 • Feliway verdamper + navulling 48ml
  Feliway verdamper + navulling kunt u inzetten bij stress en onrust. Het geeft katten een veilig gevoel doordat er feromonen vrijkomen door de verdamper. In te zetten bij stress, onrust, vuurwerk en onweer. Stop de navulling in de daarvoor bestemde houder en stop het in het stopcontact. &..
  Excl. BTW: € 24,75 € 29,95