Voeding

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Best Buddy snack Eend
  Geschikt voor hond en kat! De snacks zitten in een hersluitbare verpakking.               Smaak: Eend              Verkrijgbaar in: 200 gram plakken (jerky)   Alle snacks zijn geproduceerd van 100% natuurlijk..
  Excl. BTW: € 5,37 € 6,50
 • Best Buddy snack Lam
  Geschikt voor hond en kat! De snacks zitten in een hersluitbare verpakking.               Smaak: Lam              Verkrijgbaar in: 100 gram sticks                    ..
  Excl. BTW: € 2,89 € 3,50
 • Cat Activity Snack Roll
  Ideaal om uw kat te laten werken voor zijn eten! (voedselverrijking) Stop zijn brokjes en/of snoepjes in de Snack Roll en laat de kat door het te laten rollen de brokjes en/of snoepjes eruit te halen. Op deze manier wordt de kat beloont voor zijn "werk". Kleur: Blauw/wit ..
  Excl. BTW: € 4,13 € 5,00
 • Cat Lovers Gold 5 kg top
  Mag helaas niet verstuurd worden!!! Een brok waar alleen natuurlijke ingrediënten in zitten. Katten vinden de smaak erg lekker. Cat Lovers Gold is geschikt voor elk ras en elke leeftijd. Geen tarwe, maïs, soja of vulstoffen. Geen kleur-geur- of smaakstoffen. Wij hanteren staffelkort..
  Excl. BTW: € 22,52 € 27,25
 • Cat MixMax voerpuzzel
  Nog 2 op voorraad!!   Een leuke voerpuzzel voor katten, maar ook voor honden. U kunt de voerpuzzel alleen gebruiken of uitbreiden met de andere uitvoeringen voor meer puzzelplezier! Er zijn drie uitvoeringen: A = eenvoudig B = gemiddeld C = gevorderd ..
  Excl. BTW: € 16,53 € 20,00
 • Cat Treat Maze
  Vermaakt, onderhoudt en activeert! Doe de brokjes of de traktatie bovenin de Maze. De kat moet proberen de Treat Maze in beweging te krijgen, zodat hij wiebelt, schommelt en soms in het rond draait, zodat de brokken/traktatie langs een labyrint aan beide zijden van de binnenkant beweegt, om ..
  Excl. BTW: € 11,98 € 14,50