Nina Ottosson

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Cat MixMax voerpuzzel
  Nog 2 op voorraad!!   Een leuke voerpuzzel voor katten, maar ook voor honden. U kunt de voerpuzzel alleen gebruiken of uitbreiden met de andere uitvoeringen voor meer puzzelplezier! Er zijn drie uitvoeringen: A = eenvoudig B = gemiddeld C = gevorderd ..
  € 20,00
  Excl. BTW: € 16,53
 • Cat Treat Maze
  Vermaakt, onderhoudt en activeert! Doe de brokjes of de traktatie bovenin de Maze. De kat moet proberen de Treat Maze in beweging te krijgen, zodat hij wiebelt, schommelt en soms in het rond draait, zodat de brokken/traktatie langs een labyrint aan beide zijden van de binnenkant beweegt, om ..
  € 14,50
  Excl. BTW: € 11,98
 • Dog MixMax voerpuzzel
  Nog 1 voorradig!! Een leuke voerpuzzel voor honden, maar ook voor katten. U kunt de voerpuzzel alleen gebruiken of uitbreiden met de andere uitvoeringen voor meer puzzelplezier! Er zijn drie uitvoeringen: A = eenvoudig ..
  € 20,00
  Excl. BTW: € 16,53
 • Dog Treat Maze
  Vermaakt, onderhoudt en activeert! Doe de brokken of de traktatie bovenin de Maze. De hond moet proberen de Treat Maze in beweging te krijgen, zodat hij wiebelt, schommelt en soms in het rond draait, zodat de brokken/traktatie langs een labyrint aan beide zijden van de binnenkant beweegt, om verv..
  € 14,50
  Excl. BTW: € 11,98