Nylabone

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Big Chew Beefbone sale
  Flinke kauwbot van nylon voor honden >20kg Nylabones zijn eenvoudig te reinigen en stinken niet en geven niet af aan de vacht of kleding. Voordelen van de Nylabone: * Bespaart geld - Nylabones gaan langer mee dan andere kauwprodukten * Laat uw interieur heel - u verplaatst de kauwdrif..
  € 20,00 € 28,50
  Excl. BTW: € 16,53
 • Double Action Chew - Spiky Ball
  De Double Action Dental Chew is een Nylabone dat speciaal is ontworpen om zowel te kunnen dragen (middels een zacht middenstuk met frisse mintsmaak) als harde knokkels met bacon smaak om te kauwen. Naast de tandenverzorgende werking die u gewend bent van Nylabone bevat de Double Action Dental Chew k..
  € 8,00
  Excl. BTW: € 6,61
 • Double Action Chew Regular sale
  De Double Action Chew van Nylabone is speciaal ontworpen om te dragen en te kauwen. Door het zachte middenstuk, met mintsmaak, is het vriendelijk in de mond van de hond. De buitenste knokkels hebben een baconsmaak, wat de hond lekker vindt. Naast de tandverzorgende werking, die u gewend bent van Nyl..
  € 6,00 € 8,90
  Excl. BTW: € 4,96
 • Galileo NG203 Wolf sale
  Nylabone is vervaardigd uit duurzaam hoogwaardig nylon. Nylabones zijn goedgekeurd door dierenartsen om aan de kauwdrift van uw hond te voldoen. * Eenvoudig te reinigen, door het even in gekookt water te leggen. * Nylabones gaan langer mee dan andere kauwprodukten * Masseert het tandvlees e..
  € 8,00 € 13,15
  Excl. BTW: € 6,61
 • Harde bijter tot 20kg sale
  Nylabones zijn eenvoudig te reinigen door ze even in gekookt water te leggen. Voor honden met een kauwbehoefte. Nylabones stinken niet en geven niet af. Smaak: Kip ..
  € 12,00 € 15,75
  Excl. BTW: € 9,92
 • Harde bijter tot 30kg sale
  Nylabones zijn eenvoudig te reinigen door ze in gekookt water te leggen. Ze stinken niet en geven niet af. Ideaal voor honden met een grote kauwbehoefte. Gaat verveling tegen. ..
  € 15,00 € 20,30
  Excl. BTW: € 12,40