Vlinder

Vlinder

Merk: Purrs
Model: VLINDER
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 6,95 Excl. BTW: € 5,74
Omschrijving

Deze Vlinder is zo mooi, het is zelfs voor ons een plezier om naar te kijken. Daanaast zorgt het zicht en de geur van dit speeltje voor een ware gedaanteverandering bij de kat, ze zal kosten wat het kost de Vlinder willen vangen. De Vlinder is gemaakt van Chenille, een materiaal afkomstig van geschoren schapenwol. De vleugeltjes zijn gemaakt van kleine kleurrijke veertjes, die steeds verschillen van vlinder tot vlinder. Kleur wordt assorti geleverd!!

Bevestig de Vlinder aan de basisset en laat uw kat ervaren wat voor sensatie dit is! Geef uw kat na afloop een beloning om nog even na te genieten! U zult zien dat uw kat hier gelukkig van wordt! De kat zal even grommen met zijn prooi in zijn bek, maar dat is natuurlijk gedrag wat erbij hoort. Meestal na ongeveer 10 minuten zal de kat de beloning met rust laten. Berg de hengel met de vulling en de beloning op, zodat de kat er niet zelf bij kan komen. Dit voorkomt ongelukken. Laat nooit uw kat onbeheerd achter met dit speelgoed! 

Afmeting: ongeveer 6 cm lang en 2 cm breed, de vleugels zijn ongeveer 4 cm lang. 

Dit speeltje is gemaakt van stevig materiaal, maar door langdurig bijten/vastpakken kunnen er losse stukjes vanaf komen, die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat bij inslikken. Vervang daarom de vulling tijdig!

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...