TropiClean

Weergave: Lijst / Rooster
Sorteer op:
Aantal weergegeven:
 • Aloë Moist shampoo
  Aloë Moist's werkelijk unieke formule is ontworpen om zelfs de vuilste dieren werkelijk schoon te wassen en een glanzende vacht te verkrijgen. Proteïnen en aloë vera herstellen de natuurlijke vocht balans van zowel huid als vacht. Regelmatig wassen maakt de vacht zacht, glanzend en schitterend om te..
  € 8,95
  Excl. BTW: € 7,40
 • Awapuhi White shampoo
  Awapuhi White's unieke witmakende formule reinigt zacht en mild en conditioneerd de vacht terwijl de vacht van uw dier witter en helderder wordt. Rijke botanische conditioners die in de shampoo zijn verwerkt geven de vacht een gezonde glans en voorkomen een droge vacht en klittend haar. Natuurlijke ..
  € 8,95
  Excl. BTW: € 7,40
 • Kava shampoo
  Kava shampoo unieke oplichtende formule reinigt mild en conditioneert de vacht tijdens het wassen. De rijke botanische conditioners in deze shampoo zorgen er voor dat het borstelen makkelijker wordt en voorkomen een droge huid en klitten of vilten. Tarwe proteïnen maken de vachtkleur lichten en make..
  € 8,65
  Excl. BTW: € 7,15
 • Oxy-Med spray
  Oxy Med spray is speciaal gemaakt voor de gevoelige en droge huid. Geeft (tijdelijke) verlichting bij jeuk, hot spots, vlooienbeten en de gevoelige effecten van bijvoorbeeld exceem. Inhoud: 236 ml ..
  € 9,10
  Excl. BTW: € 7,52