Kava shampoo

Kava shampoo

Merk: TropiClean
Model: 1114040
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Prijs: € 8,65 Excl. BTW: € 7,15
Omschrijving

Kava shampoo unieke oplichtende formule reinigt mild en conditioneert de vacht tijdens het wassen. De rijke botanische conditioners in deze shampoo zorgen er voor dat het borstelen makkelijker wordt en voorkomen een droge huid en klitten of vilten. Tarwe proteïnen maken de vachtkleur lichten en maken alle kleuren natuurlijk. Kava shampoo maakt de vacht zacht, glanzend en mooi.

De producten van TropiClean onderscheiden zich in samenstelling van alle andere vacht verzorgingsproducten. De gebruikte grondstoffen zijn allen van natuurlijke oorsprong en aan de producten worden geen detergenten (zeep) toegevoegd.

Natuurlijk wordt met TropiClean een heel ander begrip!
De producten van TropiClean bevatten geen zeep. De producten bestaan volledig uit natuurlijke ingrediënten. De therapeutische, organische vruchten extracten waaruit de producten zijn samengesteld dragen zorg voor een natuurlijk schone vacht en huid zonder de effecten die zeep op de huid kan hebben.

Maar TropiClean gaat verder... Van alle verpakkingen is het bedrukte omhulsel gemaakt van een uit maïs vervaardigt materiaal dat vanzelf oplost zonder schadelijke effecten voor het milieu. De 592 ml flessen zijn geheel vervaardigt uit een soortgelijk materiaal en lossen bij composteren binnen 180 dagen volledig op tot en met de dop.

(de flacons van TropiClean dienen beschermt te worden tegen direct zonlicht en mogen niet worden blootgesteld aan temperaturen boven de 50° Celsius of heet water !)

Inhoud: 236 ml

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed